Om oss

Under våra 30 år i tvätteribranschen har vi strävat efter att hålla hög kvalité, bra priser och utmärkt service. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dig och anpassa tvätten efter dina önksemål.Toppmodern utrustning och avancerade tygskötseltekniker kan leverera fräscha, rena plagg, men det krävs även en personlig känsla för att skapa helt nöjda kunder. Vi vill vara ditt favorittvätteri.

Privatpersoner 
Vår målsättning är att våra kunder ska ha en bekymmerslös tvätt. Vår service håller hög kvalité och vi strävar alltid att ge våra kunder ett vänligt bemötande och tillmötesgå våra kunders behov. Hittils verkar vår affärsidé ha fungerat, vi har många trogna kunder. Vår förhoppning är att du också ska bli en av dem.

Företag 
Vi är verksamma inom ett flertal branscher, inklusive hotelltvätt, industritvätt, restaurangtvätt m.m. Vi erbjuder hög kvalitet och snabb leverans. I vår bransch får ingenting försvinna eller komma för sent, därför satsar vi mycket på logistik. Våra kunder sträcker sig från företag med stora volymer till kyrkor med enstaka värdefulla material daterade ända från 1800-talet.

Välkommen in och prova oss!