Våra tjänster

Privatpersoner

Självtvätt
Vi förser dig med maskiner, torktumlare, tvättmedel och sköljmedel. Varje maskin tar 5 kg torr tvätt och du betalar per maskin. Då maskinerna arbetar finns det gott om tid att läsa eller shoppa. Du behöver inte boka tid. För att hinna både tvätta och torka, kom minst två timmar innan stängningsdags.

Inlämning vattentvätt
Du lämnar in din tvätt och får mot kvitto tillbaka den ren och vikt. Om du behöver din tvätt inom 48 timmar tillkommer en expresskostnad. Vill du få ner priset? Lämna in färdigsorterad tvätt!

Skjortor tvätt och press
Vi erbjuder dig skjortstrykningar inklusive tvätt. Du betalar per skjorta och kan välja att få den vikt eller på galge.

Tvätt och mangel
Lakan och dukar vinner på att bli manglade. Du kan själva välja om du vill lämna in för endast mangling eller tvätt och mangling. Du betalar per kilo för tvätt och mangling av sänglinne, dukar, servetter, gardiner, mm. Prova gärna att mangla en duk hos oss – vi har en mangel som lämpar sig särskilt väl för dukar.

Kemtvätt
Efter inlämning bör du räkna med en till tre dagars leveranstid beroende på när på dygnet du lämnar in. Du betalar för varje klädesplagg.

Mattvätt
Du lämnar in din matta till oss som vi tvättar med hjälp av speciella maskiner. Priset beror på typ och storlek.

Företag

Restaurang- och hotelltvätt
Sedan tidigt 80-tal har vi erbjudit tvättjänster till hotell i Stockholm. Vi gör allt från sänglinne och handdukar till bordsdukar och servetter.

Kyrk- och museitvätt
Vi har mångårig erfarenhet av att tvätta ömtåliga och speciella material. Lita på vår kompetens.

Vårdhem

Övriga tjänster
För övriga tjänster var vänlig kontakta oss.